- Smerte kan lindres!

1½ times Body-sds grundtræning            

Torsdage fra kl. 18.30-20.00 på Søndermarkskolen, Lindvigsvej 4, Horsens. Indgang ved Kulturhuset (Kulturhuset ligger op langs skolens venstre side) gå til venstre ned ad gangen og gymnastiksalen findes for enden af gangen (Kulturhuset ligger op langs skolens venstre side). Mød præcist!

1. gang i 2017 er 19. januar. Pris kr. 70,- pr. gang, betaling kontant/mobilepay. Obs. du betaler kun for de gange, du deltager, og betaling altid pr. gang.           

Tilmelding/spørgsmål til Ulla Westergren, mobil 2092 0300 eller uwest@live.dk. Ønsker du velvære i kroppen, at være tilstede og centreret i dig selv, så læs videre.....

Body-sds grundtræning er led- og muskeltræning. Du får løsnet hele kroppen med psykisk velvære og nærvær til følge.

Der trænes i løstsiddende tøj og bare tæer. Medbring en yogamåtte, 1 flaske vand og godt humør.

Tilmelding via sms/tlf. 2092 0300 til Ulla Westergren.

Ønsker du psykisk velvære, forbedret kredsløb og immunforsvar, farvel til fysiske skavanker. En stærk og smidig krop, samt bedre balance og nærvær i hverdagen er blot et par af gevinsterne ved grundtræning.

Her arbejder vi bevidst med at frigøre blokeringer i led og muskler og bruger åndedrættet aktivt og intenst. Du får trænet styrke, koordination og smidighed. Grundtræningen centrerer kroppens led og optræner muskler og sener, og der arbejdes med åndedrættet som en naturlig del under træningen.

Træningsformen er sammensat, så den er udfordrende for alle og kan dyrkes af alle - unge som ældre, trænede som utrænede.

Træningen kan være et vigtigt supplement til fx behandling for piskesmæld, stress og udbrændthed, til genoptræning efter skader eller i forbindelse med et udrensningsprogram.

Træningen kan naturligvis også stå alene, ligesom den er et fantastisk supplement til andre træningsformer som fx yoga, pilates, tai chi eller meditation.

Sidst men ikke mindst – medbring lysten og modet til at lege og udfordre kroppen og ikke mindst dig selv !
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk