- Smerte kan lindres!

Clairvoyant rådgivning incl. beskeder fra dine kære

- Clairvoyant rådgivning hjælper dig med at finde ind til det, der er dig. 

- Giver dig redskaber til at arbejde med din nuværende situation. 

- Afdækker årsager til følelser og uheldige mønstre, der ofte gentager sig. 

- Viser dig muligheder. 

Clairvoyant rådgivning viser dig nogle muligheder. Inderst inde har du ofte selv svaret på dine spørgsmål, men stress, ubalance m.m. kan forstyrre evnen til at lytte til intuitionen. 

Alle har vi adgang til disse evner, det er blot et spørgsmål om at træne dine færdigheder. Vi kender det fra vores intuition, der er en af disse sider.

Etiske retningslinier en selvfølge. 

Jeg kan tilbyde: 

  • Clairvoyance incl. afdødekontakt
  • Klarsynsdemonstration

Beskrivelse:

"I efteråret modtog jeg en clairvoyance incl. afdødekontakt ved Ulla. Jeg havde haft et svært år, var sygemeldt med stress, mistet mit job og for at slå hovedet på sømmet også mistet min far. Ulla fornemmede hurtigt kontakt og formidlede til mig, at til marts næste år ville alt falde på plads for mig. Da marts nærmede sig, var jeg til jobsamtale og kunne starte allerede 1. marts. Min overraskelse blev bestemt ikke mindre, da jeg sidst i marts også fik min fars hus solgt. Alt jeg havde fået at vide, der ville ske, det skete."   Helle fra Horsens.

Jeg er uddannet clairvoyant og medie gennem flere år ved Colin Bates (www.colinbates.org), tutor ved Arthur Findlay College i Stansted, England. Har herudover været på efteruddannelse på Arthur Findlay College, England og ligeledes i Danmark. 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk